Fosforos

Kuvaus

Fosforos – tutkielma satanismista ja okkultismin filosofiasta kuudessa osassa
kirjoittanut Johannes Nefastos

FOSFOROS on kuusiosainen tutkielma satanismista ja okkultismin filosofiasta. Teoksessa esitellään kokonaisvaltainen filosofinen järjestelmä ja laajamittainen tutkielma arkkityyppisen Saatanan olemuksesta. Fosforos käsittelee oppeja absoluutista, emanaatiosta, hyvän ja pahan ongelmasta, tahdonvapaudesta ja luonnon perustavanlaatuisista voimista, okkulttisen kuvaston yöpuolesta sekä käytännön magiasta. Alun perin vuonna 2002 julkaistu grimoaari muodostaa johdatuksen sekä salatieteen peruslähtökohtiin yleisesti että Azazelin Tähden veljeskunnan filosofiaan, magiaan ja etiikkaan erityisesti.

Kirjan kuusi osaa läpäisee ja täydellistää seitsemäs kommentaariosa, joka on esitetty alaviitteiden muodossa. Liitteinä on annettu tekstit ihmisen seitsemästä prinsiipistä hieroglyfisenä avaimena, jälkielämän tiloista, sekä viitteiden konversiotaulukko erillisinä vihkoina vuosina 2007-2008 julkaistuun laitokseen. Lisäksi uutena 6. painokseen on liitetty laaja hakemisto-osio.

Johannes Nefastos on Azazelin Tähden veljeskunnan perustaja, kirjailija ja uskontotieteen maisteri. Nefastos on esitelmöinyt ja kirjoittanut laajalti okkultismista ja satanismin filosofiasta. Hän lukeutuu huomattavimpiin alan asiantuntijoihin myös kansainvälisellä tasolla.

Sisältö:

Polyharmonia: Ykseyden filosofia
Discordamelior: Kadotuksen filosofia
Necrosophia: Kuolemasta
Pentagrammaton: Ihmisen kokoonpano & puhtaan magian harjoitus
Cista Mystica: Satanismin symbologia
Legifer & Clavis Magica: Teurgiset & goeettiset rukoukset
Liitteet:
–Seitsemän prinsiipin hieroglyfinen avain
– Kuoleman jälkeen
– Viitetaulukko

Viides painos 2012
Sivumäärä: 325
Sidosasu: Sidottu
ISBN: 978-952-67666-4-5

LOPPUUNMYYTY