Toimitus- ja tilausehdot

Maksaminen

Maksuvälineinä hyväksymme tilisiirron tai PayPalin. Voit maksaa PayPalin kautta myös luottokortilla; PayPal-tiliä ei edellytetä. PayPalin kautta maksettaviin tilauksiin lisätään 5 % PayPal-lisä.

Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse, josta löydät maksutiedot tilisiirtoa varten. Mikäli vahvistusta ei kuulu, tarkistathan sähköpostin roskapostikansion.

Toimitus

Postikulut ovat enintään 6 euroa kaikissa tilauksissa Suomen sisällä, lähetyksen koosta riippumatta.

Nettikauppasovellus laskee toimituskulujen hinnan automaattisesti tilaamisen yhteydessä. Valittavana on ulkomaille tilattaessa toimitus joko economy- tai priority-luokan kirjeenä tai lähetystunnuksellisena postipakettina.

Tilauksen yhteydessä kysytään tilauksen vastaanottajan matkapuhelinnumeroa. Tilaaja saa saapumisilmoituksen lähetyksestä tekstiviestitse. Huolehdithan siis että puhelinnumero on tilauskaavakkeessa oikein!

Tilaukset toimitetaan viimeistään 5 arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta. Viides Askel ei vastaa toimituksen aikana tapahtuneista vahingoista tai kadonneista lähetyksistä. Noutamattomista ja uudelleenlähetettävistä lähetyksistä perimme lunastus- ja uudelleenlähetyskulut. Mikäli tilaaja ei maksa uudelleenlähetystä noutamattomasta ja lähettäjälle palautuneesta lähetyksestä ja peruuttaa tässä vaiheessa tilauksen, vähennetään palautettavasta summasta lunastuskulut.

Huomioithan tilatessasi että Posti säilyttää lähetyksiä nykyään vain seitsemän päivää.

Palautus

Ostetut tuotteet voidaan palauttaa virheettöminä ja käyttämättöminä 14 vrk:n kuluessa. Ostaja maksaa palautuksen toimituskulut.

Kaikki tilaukset sisältävät alv:n (10%/24%).