Toimitus- ja tilausehdot

Maksaminen

Maksuvälineinä hyväksymme tilisiirron tai PayPalin. Voit maksaa PayPalin kautta luottokortilla; PayPal-tiliä ei edellytetä. PayPalin kautta maksettaviin tilauksiin lisätään 5 % PayPal-lisä.

Toimitus

Nettikauppasovellus laskee toimituskulujen hinnan automaattisesti tilaamisen yhteydessä. Valittavana on tilauksesta riippuen toimitus joko economy-luokan kirjeenä tai lähetystunnuksellisena postipakettina.

Tilauksen yhteydessä kysytään tilauksen vastaanottajan matkapuhelinnumeroa. Tilaaja saa saapumisilmoituksen lähetyksestä tekstiviestitse. Huolehdithan siis että puhelinnumero on tilauskaavakkeessa oikein!

Tilaukset toimitetaan viimeistään 5 arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta. Viides Askel ei vastaa toimituksen aikana tapahtuneista vahingoista tai kadonneista lähetyksistä. Noutamattomista ja uudelleenlähetettävistä lähetyksistä perimme lunastus- ja uudelleenlähetyskulut. Mikäli tilaaja ei maksa uudelleenlähetystä noutamattomasta ja lähettäjälle palautuneesta lähetyksestä ja peruuttaa tässä vaiheessa tilauksen, vähennetään palautettavasta summasta lunastuskulut.

Huomioithan tilatessasi että Posti säilyttää lähetyksiä nykyään vain seitsemän päivää.

Palautus

Ostetut tuotteet voidaan palauttaa virheettöminä ja käyttämättöminä 14 vrk:n kuluessa. Ostaja maksaa palautuksen toimituskulut.

Kaikki tilaukset sisältävät alv:n (10%/24%).