Nefastos: Apocrypha Lucifera

55,00 

Out of stock

Description

Apocrypha Lucifera
kirjoittanut Johannes Nefastos

Apocrypha Lucifera kokoaa yhteen julkaisemattomia ja loppuunmyytyjä satanistiseen filosofiaan, seksuaalisuuteen ja magian käytäntöihin liittyviä tekstejä kahden vuosikymmenen ajalta. Kirja pitää sisällään teokset Vasemman käden tie, Magna Mater, Kybelen vaunut, Saturnuksen evankeliumi, Libellus Libitinae eli Nekromantian taidoista, Negatiivisten tunteiden merkitys henkisessä kehityksessä, Luciferin katekismus, Kristuksen ja Luciferin käskyt, sekä Luciferin evankeliumin fragmentit.

“Mielen, mielettömyyden, ylitajunnan, piilotajunnan ja unitajunnan takana tilassa jossa ei ole usvaa eikä kirkkautta, päätön ja kehoton Sinä maksaneena hinnan joka oli kaikki omistettu: mitä on kanssasi ja kuka olet? Kohota katseesi talviyön pimeydessä, koti-kohdun ulkopuolella, kaupungista poissa. Mitä näet? Satoja ja tuhansia tähtiä. Ymmärrä, että ne eivät muodosta minkäänlaisia kuvioita. Mutta ne muodostavat minut, Syvyyden Enkelin.”
– Luciferin evankeliumi 5:4-8

Kuin kesken öisten uniensa hereille ravistellut vainajat nekromantikon kutsusta, niin nousevat tietoisuutesi kipinät yhteen minun maailmassani, seitsemän valtameren pohjalla. Se on musta helmi, se on musta avautumaton kukka. Se on kasteen pisara, se on Kuun hymy. Katso; nimesi on pudonnut pois, kasvosi ovat muuttuneet suureksi toiseudeksi. Onko Jumala toisaalla kuin kärsimys?”
– Luciferin evankeliumi 6:10

Ensimmäinen painos 2020
Sivumäärä: 456
Sidosasu: Sidottu
Käsinnumeroitu 222 kappaleen painos

Kirja julkaistaan talvipäivänseisauksena 21.12.2020.

Additional information

Weight 0,7 kg
Dimensions 22,9 × 15,3 × 4 cm